hvordan du kjøper ekstreme skysurfing utstyr

hvordan du kjøper ekstreme skysurfing utstyr

Som med de fleste sportslige utstyr, kjøpe utstyr for skysurfing er lettere når du har en anelse om hva du trenger, hva du vil og hvor du kan få begge deler. Den viktigste del av utstyret i skysurfing er styret, selvfølgelig. Men det krever et par andre elementer, også. Les disse påminnelsene før du drar ut til fallskjermhopping butikken eller bestiller en haug med ting på nettet

Du trenger:.
Seat pannen og kroppen (kan være en eller flere brikker)
. Hjul og aksler.


en.
Velg riktig skyboard for dine ferdigheter. Boards vanligvis varierer fra ca 35 inches til rundt 60 inches lang og likner deres fettere, snøbrett. Nybegynnere bør gå med kortere landegrenser før de utvikler sterkere kontroll. Mange skyboard beslutningstakere vil bygge brett for å bestille. Se etter bord forhandlere meste online, selv om noen lokale fallskjermhopping butikker kan selge skyboards.
To.
Fest bindinger. Som snø ski, skyboards krever bindinger, som vanligvis selges separat. Den viktigste funksjonen til å huske på for bindinger er at de må ha en rask utløsermekanisme som kan bearbeides fra høyre eller venstre. De fleste ombord selgere kan anbefale beste bindingene for deg.
Tre.
Hold føttene i styrene ved å legge til tå looper til bindende setup. Disse også vanligvis kommer separat. Disse små, men viktige deler av utstyret er lite loopet båndene som holder føttene på plass mens du vri, snu, fly opp ned og gjøre andre utrolige skysurfing triks.
Fire.
Beskytt din kropp . I fallskjermhopping av noe slag, bør du alltid bruke hodeplagg. Det er mange valg i Fallskjermhopping hjelmer, med noen nye modeller slik at du kan feste kameraer. Andre kan bestilles med kameraer som allerede er i dem! Skysurfing klær bør være den samme som for fallskjermhopping-det vil si, tettsittende og ikke sannsynlig å hemme flybevegelser. I tillegg, briller eller sikret, er høy-effekt solbriller også vanlig, sammen med hansker.
Fem.
Husk Fallskjermhopping grunnleggende, for eksempel en riktig pakket fallskjerm, en nødsituasjon kastere og en audio /visuell høydemåler.


relaterte artikler


hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer
hvordan å lære ekstreme skysurfing
hvordan å lære ekstreme skysurfing historie
hvordan du kjøper ekstreme skysurfing utstyr
hvordan ekstreme skysurf trygt
hvordan å male et surfebrett
hvordan å holde meg varm mens du surfer
hvordan finne en ekstrem skysurfing klubb
hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser
hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb