hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing

hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing

Objektet i skysurfing er ikke bare å ri på antennen utkast som en bølge, gjør air-flips, looper og hode-downs, men å ankomme trygt på bakken etterpå. Kort sagt, det handler om forberedelser-for deg selv og utstyret ditt. Her er noen forslag til ikke bare å nyte, men overlevde, den spennende opplevelsen av denne ekstreme sporten
en.
Bruk riktig lengde på brettet. Den amerikanske Parachute Association har uttrykt bekymring skysurfing sikkerhet, sier noen konkurrenter i USPA hendelser hadde brukt brett for stor for deres ferdighetsnivå. Eksperter anbefaler at nybegynnere bruker kortere boards, som er lettere å kontrollere. Lengden Rekkevidden er ca 35 inches til 60 inches. Lengre brett anbefales kun for ekspert skysurfers.
To.
Husk reglene til en trygg flygende atmosfære. Dette betyr å holde flere ekstrem fallskjermhopping grunnleggende i bakhodet mens skysurfing-fly på mindre enn større grupper mens læring, vet hvor andre løpesedler er til enhver tid og lære teknikker ved lav fart først. Mange av disse sikkerhetsreglene påminnelser, samt diverse andre typer skysurfing informasjon, er tilgjengelig gjennom USPA og nettsteder som Drop Zone og fallskjermhopping.
tre.
overleve ekstreme skysurfing ved å forberede riktig. Det betyr å få spesialisert trening, samt å se etter utstyret ditt. Det betyr også å være i best fysisk form mulig for å forfølge denne krevende sporten. Skysurfers er vanligvis oppleves freestyle løpesedler allerede, men noen forsøker den må ha minst en klasse A Fallskjermhopping lisens, og være avanserte godt utover studenten scenen.
Fire.
Kjenn nødprosedyrer. Du trenger ikke starte opp med ideen for å støte på problemer i et dykk, men erfarne flyvere vet å forvente det uventede. For å overleve en skysurfing krise, sørg for at du er kjent med beredskapsutstyr og prosedyrer før du kommer på flyet. Massevis av steder har gode råd, inkludert de mange fallskjermhopping praterom og fora på nettet. Og USPA publiserer en manual med grunnleggende sikkerhetskrav for alle freestyle løpesedler.


relaterte artikler


hvordan å holde meg varm mens du surfer
hvordan å male et surfebrett
hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
Slik tote din surfebrett
Slik lipslide på et surfebrett
hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer
hvordan å lære ekstreme skysurfing
hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing
hvordan ekstreme skysurf trygt
hvordan å lære ekstreme skysurfing historie