hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb

hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb

Skysurfing er et slikt rush, du må bare snakke om det etterpå! Og finne oppmerksomme ører er like enkelt som å bli en klubb av likesinnede fans. En annen fordel er at klubbene gir en ferdig dam av kamerater for fremtidige hopp. Følg disse tipsene for å finne en skysurfing klubb nær deg
en.
Bruk Internett til å koble. Start med Fallskjermhopping Meetup Groups nettsted, som lar deg søke for fallskjermhopping grupper, opprette en gruppe, får e-post når nye grupper er dannet, og ta del i en generell diskusjonsforumet. Andre kilder inkluderer Drop Zone og Freefall University, som begge vert fora eller chatterom for fallskjermhopping fans.
To.
Sjekk inn klubber forbundet med fallskjermhopping skoler. For å finne skysurfers, finne ut hvor at idretten blir undervist. Den amerikanske Parachute Association opprettholder en elektronisk katalog over hoppe skoler, som gjør Drop Zone og Freefall University. Flyplassene som er vert for fallskjermhopping klasser kan også vet om klubber. Og den lokale telefonkatalogen er alltid en god kilde for skyschool steder.
tre.
Få vennlig med folk som er lærer skysurfing i ditt område. Møte og hilse med løpesedler som møter opp for arrangementer. De kan tilhøre klubber allerede, og ønsker deg velkommen i, eller de kunne vite om grupper for å undersøke. Også vurdere å danne din egen klubb fra folk du har møtt.
Fire.
Spør rundt på sport Outfitters. Ofte selgerne vil være fallskjermhoppere og kan være medlemmer av klubber. Du bør også se etter kontaktinformasjon og kunngjøringer at organisasjoner og grupper har postet i fallskjermhopping utstyr butikker.
fem.
Se i de større klubbene for sub-grupper av skysurfers. Den USPA lister medlemsorganisasjonene online. Air Sports Net har også koblinger til fallskjermhopping organisasjoner over hele verden.


relaterte artikler


hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer
hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing
hvordan ekstreme skysurf trygt
Slik lipslide på et surfebrett
hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb
Slik tote din surfebrett
hvordan å holde meg varm mens du surfer
hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser
hvordan å ta en surfing leksjon