hvordan å lære ekstreme skysurfing

hvordan å lære ekstreme skysurfing

Prøver å bestemme om du vil fallskjermhopp eller surfe? Gjøre både og lære skysurfing. Det er en ekstrem sport som kombinerer to av de dristigste opplevelser. Kort sagt, betyr det fallskjermhopping mens begge føttene er festet til et lite surfebrett, som brukes til å manøvrere, og gjøre triks i fritt fall. Høres ut som din type moro? . Les videre og se hvordan du kommer i gang
en.
Utdanne selv om idretten av skysurfing, som er en form for freestyle fallskjermhopping eller fallskjermhopping. Det er ikke for uerfarne, det uegnet eller sarte sjeler. Likevel, entusiaster er mange og de sier det er ren lykke. Mye av den informasjonen du trenger for å komme i gang finner du på overfloden av luftsport og fallskjermhopping nettsteder. Og mange bøker om luftsport er tilgjengelig online og gjennom bokhandlere eller biblioteker. Se etter skysurfing informasjon under "freestyle" eller "kunstneriske arrangementer. "
To.
Ha riktig fallskjermhopping lisensen. Folk er interessert i skysurfing er nesten alltid erfarne fallskjerm operatører til å begynne med. En klasse A-lisens er det sporten styrende organ, USA Parachute Association, krever. The En lisens indikerer en person er forbi studenten scenen, er et hopp mester, har deltatt i noen USPA konkurranser, kan gjøre gruppe fritt fall og vann hopper og pakke egen viktigste fallskjerm.
Tre.
Ta spesialisert trening. Selv erfarne fallskjermhoppere, trenger noen instruksjon før du prøver å skysurf. Lessons sikre at nybegynnere lærer skysurfing barnelærdom raskt og trygt. Den USPA anbefaler begynnelsen skysurfers få coaching i freeflying sikkerhet og teknikker fra en USPA-karakter instruktør med masse erfaring i former som head-down og sit-fly.
fire.
Forbedre dine grunnleggende ferdigheter fallskjermhopping. Før du forsøker skysurfing, bør løpesedler kunne vise følgende ferdigheter: konsistent bevissthet om høyde, evnen til å ta del i grunnleggende Fallskjermhopping formasjoner, evne til å holde seg horisontalt atskilt fra andre løpesedler, forståelse av flyets bane, eller hoppe løpe, og ferdigheter i å flytte opp, ned, forover, bakover og rotere.
fem.
Gear opp. Det viktigste elementet for å lære skysurfing-foruten flyet du skal hoppe ut av-er den skyboard, selv, som ligner et snowboard i form og størrelse. Skyboards er lys og ca 35 inches til 60 inches lang. Nybegynnere bør bruke kortere lengder. Du trenger også bindinger, en rask release system og en gjenoppretting kastere for styret. Og du må også ha en fallskjerm, en akustisk og visuell høydemåler, en beskyttende hjelm og kjeledress eller andre klær som vil bo nær kroppen, og ikke forstyrre bevegelsen. Alt dette er tilgjengelig via fallskjermhopping outfitters på nettet eller i telefonboken.


relaterte artikler


hvordan ekstreme skysurf trygt
hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
hvordan å lære ekstreme skysurfing historie
hvordan å ta en surfing leksjon
hvordan å lære ekstreme skysurfing
hvordan å holde meg varm mens du surfer
hvordan å male et surfebrett
Slik tote din surfebrett
Slik lipslide på et surfebrett