hvordan å lære ekstreme skysurfing historie

hvordan å lære ekstreme skysurfing historie

Hvis det noen gang var en sport som kvalifisert som "ekstrem", er det skysurfing. Videoer av en av sine deltakere "carving" gjennom himmelen på en høyde på 10. 000 fot er mer enn spennende. De grensen på å være utrolig. Lær historien til denne ekstrem sport, og finne ut hvordan noen noen gang kom opp med ideen om Strapping på et surfebrett og hoppe ut av et fly
en.
Les om sporten og dens opprinnelse. "Skysurfing" av Holly Cefrey er en utmerket introduksjon til sporten og dens opprinnelse.
To.
Utforsk noen av nettstedene som dokumenterer historie skysurfing. Følg utviklingen av sporten fra det som opprinnelig var et stunt utført for en film om fallskjermhopping.
Tre.
Forstå rollen som x-games spilt i utviklingen av sporten, ikke bare sin popularitet, men det betyr å skape konkurranse. Følg tidlig konkurrenter som de ikke bare utfordre hverandre, men fungerer som en gruppe for å validere sporten.
Fire.
Verdsett faren for sporten ved å se Telling Picture's film "Xtreme Sport å dø for. "

fem.
Studere livet av Patrick de Gayardon, den franske fallskjermhopper, basehopper og tidlig skysurfer som først utviklet noen av de akrobatiske manøvrer som har nå blitt standard. Han utviklet også en bevinget fallskjermhopping dress kalt "bat drakten. "


relaterte artikler


hvordan å lære ekstreme skysurfing historie
hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
hvordan å male et surfebrett
hvordan ekstreme skysurf trygt
hvordan å ta en surfing leksjon
hvordan å holde meg varm mens du surfer
Slik tote din surfebrett
Slik lipslide på et surfebrett