hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer

hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer

Selv om skysurfing er en av de mest ekstreme sport, som finner sted i luften ved høy hastighet, er det også blant de mest video-inn av ekstremsport. Grunnen? Såkalte "kamera løpesedler" er ofte en del av dykk for den uttrykkelige formål å skape video av hoppet. Benytt deg av disse spennende opplæringsprogrammer for å lære teknikker for skysurfing

Du trenger:
Sete pannen og kroppen (kan være en eller flere brikker)
. Hjul og aksler.


en.
Se gratis video galleri online på Skysurfer. Kjøring av videoer krever en felles media player. Disse videoene har trening hopp og konkurransesammenheng. De har blitt sendt inn gratis ved å skysurfers og er alltid tilgjengelig gratis på nettsiden.
To.
Se video fra 2006 World Championships Fallskjermhopping, som fant sted i Gera, Tyskland. Skysurfing var en avslapnings hendelse. En DVD av hele arrangementet er tilgjengelig fra Sky Creations. Det viser alle hopp, pluss høydepunkter, lagene, resultater og masse bakgrunnsmateriale.
tre.
Vis Vertikal Journey, en to-DVD-sett som går over det grunnleggende, samt detaljene for freeflying, grunnlaget for skysurfing. Den blurb for instruksjonsvideo, som er tilgjengelig online, sier den inneholder informasjon som som kan få fart på studiet av freeflying. På den måten kan du raskere gå videre til skysurfing!
Fire.
Få skysurfing videoer fra utleie butikker eller låne dem fra biblioteket. Ved utleie utsalgssteder, se under dokumentar, sport og fitness, instruksjonsvideoer, ekstremsport og spesiell interesse kategorier. På biblioteket, søk under fallskjermhopping, fallskjermhopping, freestyling, fritt fall og skysurfing. Hvis biblioteket ikke har noen skysurfing videoer, spør en bibliotekar for å få dem til deg fra et annet system.
Fem.
Hold et øye med TV-sport programmer som har video av skysurfers . Ekstremsport blir vist mer og mer på nett og kabel-kanaler. Sjekk ut ESPN på ABC, CBS Sports, Fox Sports, NBC Sports, ESPN på kabel og Outdoor Channel.
6.
Husk å se på europeiske og andre ikke-U. S. fallskjermhopping nettsider for video på skysurfing, som er like populær i utlandet som i Amerika.
7.
Ta notater. Når du ser skysurfing videoer, vær oppmerksom på løpesedler "gode teknikker, samt deres feil, og skrive ned ting du vil huske. Mange videoer viser hva som ikke skal gjøre, samt de beste former for bruk. Holde notater vil hjelpe deg huske spørsmål å spørre en instruktør, det beveger du ønsker å jobbe på, eller navnene på slippsoner og skydiving klubber du ønsker å forske. Skriv også ned video titlene og deres kilder, slik at du husker hva notatene er basert på.


relaterte artikler


Slik tote din surfebrett
hvordan å holde meg varm mens du surfer
hvordan ekstreme skysurf trygt
hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
hvordan å ta en surfing leksjon
hvordan å lære ekstreme skysurfing
hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer
hvordan å lære ekstreme skysurfing historie
hvordan å male et surfebrett
Slik lipslide på et surfebrett