hvordan å holde meg varm mens du surfer

hvordan å holde meg varm mens du surfer

Din venn er surfing med bare svømme badebukser, men du synes vannet er iskaldt. Selv om du føler at du er vekselvarme og kan ikke holde varmen i vannet, det er skritt du kan ta for å bli varm mens du surfer

Du trenger:. .
Våtdrakt
Rash Guard Shirt.
Sokker.
Hansker.
Hat.


en.
Food. Du må spise noe varmt om morgenen. Ta med litt varm te eller kaffe i et krus for stasjonen for å surfe.
To.
Pre-Surf. Pass på at du holder deg varm før du får i vannet. Sitte foran en ovn før du forlater huset, skru opp varmen i bilen, eller sitte på stranden i solen for litt før begir oss inn i surfe.
Tre.

Surfbrett Type. Bruk en lang styre i stedet for en kort-bord. Få et brett som er lengre og større slik at styret ikke synker i det hele tatt når du venter på bølger. Luften vil være varmere enn vannet, slik at du ønsker å holde seg ute av vannet så mye som mulig. Hvis du bruker en kort-brett vil du sannsynligvis være nesten helt under vann mens du sitter om bord din venter på bølgene.
fire.
Gjeldende. Hver stranden vil variere, men finne ut hvilken retning det varme vannet kommer fra på stranden din. Gå ut når varm strøm kommer inn
fem.
Time. Så lenge været er varmt og sola skinner om dagen, bør havtemperatur nær overflaten bli varmere mot slutten av dagen. Hopp over AM økten, og gå ut sent på ettermiddagen når både hav-og lufttemperaturen vil bli varmere.
6.
en våtdrakt. Kjøp en full body våtdrakt med minst 2-3 mm tykkelse på kroppen. [The våtdrakter vil bli vurdert for temperatur. En 4-3 våtdrakt betyr at du har 4 mm av materiale på kroppen og 3 mm på armene og beina]. Pass på å kjøpe en riktig montert våtdrakt. En våtdrakt som er for stor vil la vannet i ankel og håndledd. Vær sikker på at den våte drakten er laget for å hindre at vann siver inn på hender og føtter. Kjøp en våtdrakt med god tetning i halsen også. Kjøp en svart våtdrakt å absorbere det maksimale strålene fra solen. Husk å skylle våtdrakt med ikke-salt vann etter hver økt for å hindre at hull dannes. Du må også unngå å legge din våtdrakt til tørk i den varme solen. Kombinasjonen av solen og varmen over tid vil svekke materialet rendering din våtdrakt essensielt ubrukelig.
7.
A Rashguard. Nå som du har en våtdrakt, kjøpe en langermet utslett vakt å ha under din våtdrakt. En tynn lang ermet utslett-vakt for kroppen din bør passe under våtdrakt. Den ekstra lag vil holde deg varmere.
8.
Booties. Få noen 5 mm sokker. Vær sikker på at sokker arbeidet med våtdrakt for å hindre vann fra å komme inn våtdrakt ved anklene.
9.
Hansker. Hvis hendene fremdeles er kaldt, bruk hansker med våtdrakt din også. Husk å holde hendene opp av vannet mens du venter på bølger på surfebrett din.
10.
Hat. Hvis du fortsatt kaldt med varm te, våtdrakt, utslett-vakt, sokker, hansker og lange bord, så kjøp en av hatter laget for surfing.
11.
Vasoline. Hvis du fortsatt kaldt selv med en hatt, kan du legge et tynt lag med vasoline i ansiktet ditt. Dette laget med vasoline vil fungere som en liten isolator mellom ansiktet og iskalde vind eller vann.
12.
Hold Moving. Hvis du venter på det neste settet med bølger å komme inn, og deretter padle rundt i sirkler for å holde meg varm.
13.
The Night Before. Ikke la våtdrakt og andre elementer i bilen over natten. Din våtdrakt og annet utstyr vil bli kaldt og vått i morgen. Du ønsker å sørge for at holde alt utstyret inne i huset til tørk over natten.
14.
Apres-Surf. Hvis du klarte å holde varmen i vannet mens du surfer og nyte dagen på stranden. Hvis du fortsatt er kaldt, ta en varm dusj, og prøv igjen neste dag.

Tips og advarsler


 • Surfing er en iboende farlig aktivitet. Surf nærheten livvakter når det er mulig og alltid ta med en kompis.
 • Vær seriøs bo varmt i vannet. Kaldt vann kan føre til muskelkramper. Muskelkramper mens du svømmer i havet kan begrense dine bevegelser, skaper en farlig situasjon.


 • relaterte artikler


  hvordan du kan gjenopprette en gymnastikk bjelke
  golfbaner i nærheten av i405 i Sør-California
  Hva er fordelene med speed bag trening?
  rideskoler for funksjonshemmede
  landet klubber i millerton, new york
  hvordan å sammenligne skistøvler
  Minnesota golf skianlegg med kids ’leirer
  Hvordan bruker jeg en datamaskin på en motorsykkel sykkel?
  hvordan bruke et visittkort for å hjelpe golf swing
  høyden på basketball hoops