hvordan å forberede et første ekstrem skysurfing kjøre

hvordan å forberede et første ekstrem skysurfing kjøre

Selv erfarne freestyle fallskjermhoppere må nøye forberede seg til ekstremsport av skysurfing. Siden det innebærer å bruke en surf-type bord festet til føttene til å utføre akrobatiske manøvre mens i fritt fall, det er mye å lære og praksis før din første hoppet. Her er noen forslag til seg klar

Du trenger:.
Seat pannen og kroppen (kan være en eller flere brikker)
. Hjul og aksler.


en.
Ta spesialisert trening. Skysurfing er mer enn bare freestyling, og det finnes ulike teknikker og sikkerhetsregler å vite. Fallskjermhopping skoler tilbyr undervisning som kan hjelpe nybegynnere forberede ved å lære det grunnleggende om skysurfing i en rask, sikker måte. Se etter en sertifisert skole med sertifiserte coacher.
To.
Sørg for at fallskjermhopping lisensen er i orden. Alle forbereder seg til et første forsøk på skysurfing må ha minst en klasse A fallskjermhopping lisens og være i stand til å demonstrere sine kunnskaper om det grunnleggende. For å få en klasse A-lisens, må du være forbi student scenen, være et hopp mester, har deltatt i konkurranser, gjøres fritt fall og vann hopper og i stand til å pakke din egen viktigste fallskjerm.
tre.
Være i best fysisk form mulig. Skysurfing stiller krav til ditt sinn og kropp som vanlig i fritt fall og selv freestyling ikke kommer nær, fordi du har til å styre og manøvrere brettet til å gjøre alle de fantastiske triksene uten å skade deg selv eller andre. Og forbereder din første hoppet inneholder få kroppen klar, ikke bare utstyret.
Fire.
Få riktig utstyr til ditt ferdighetsnivå. Nybegynnere bør bruke kortere brett enn mer erfarne skysurfers som de kortere de er lettere å kontrollere. Du må også investere i bindinger og tå sløyfer for å holde styret tett knyttet til føttene. Husk også å bruke samme verneutstyr som i vanlig fallskjermhopping, spesielt en hjelm
5
Frisk opp alle fallskjermhopping grunnleggende:. . Forståelse av flyets bane, kontrollere ditt fall, ikke kjører inn i andre løpesedler, ha en riktig pakket fallskjerm og beredskap kastere og bruke en audio /visuell høydemåler.
6.
Se videoer av skysurfing proffene. Du kan finne videoer massevis av steder på Internett og noen ganger på fallskjermhopping utstyr butikker. Se hvordan det skal gjøres! Bli kjent med trekk ved å studere andre i loven.
7.
Vurdere å trene i en vertikal vindtunnel. Et selskap som heter Sky Venture har bygget tunneler for bruk av fallskjermhoppere, sammen med publikum, mange steder over hele USA og i utlandet. Og det er mange andre vindtunnel tilbydere oppført på nettet.


relaterte artikler


hvordan å male et surfebrett
hvordan du kjøper ekstreme skysurfing utstyr
hvordan å ta en surfing leksjon
hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb
hvordan å forberede et første ekstrem skysurfing kjøre
hvordan å lære ekstreme skysurfing
hvordan ekstreme skysurf trygt
hvordan finne en ekstrem skysurfing klubb
hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser
hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer