hvordan unngå haier mens du surfer

hvordan unngå haier mens du surfer

Fins er stor når det gjelder surfing, men bare hvis de er festet til bunnen av brettet ditt! Unngå haier mens du surfer, og du er garantert å få en bedre økt. Sharks er vakre, imponerende skapninger, men de er bedre nytes fra en avstand-spesielt når vi besøker deres hjem og kan forveksles med lunsj! . Vite hvilke situasjoner for å unngå kan hjelpe til å redusere sjansen for å bli en hai er tilfeldig surfer snack
en.
Unngå surfing ved daggry, skumring eller om natten. De fleste haier er Crepuscular jegere, noe som betyr at de er mest aktive når solen er lavt på himmelen-enten det er stigende eller innstilling. Enkelte arter har også jakter om natten. Generelt, unngå surfing på disse tider når haiene kan gå nærmere land for å mate.
To.
Surf med en venn, eller i det minste der det er andre personer i vannet. Sjansene for å bli angrepet av en hai er mindre, og i det usannsynlige tilfellet at du blir angrepet, vil det være folk i vannet for å komme til land og behandle sår inntil ambulansepersonell ankommer.
tre.
Surf unna elveutløp, drenering utsalgssteder, havn innganger og bratte skrenter. Dessverre, noen av de beste pauser er i disse svært flekker. De tilbyr også et ideelt næringsområde for våre toothy venner derimot, haier dra nytte av rikelig tilgang på fisk som kommer og går med tidevannet, og få mest ut av det næringsrike vannet.
Fire.

Prøv å holde seg ute av grumsete vann. Det kan være forferdelige hvis en stor dønning ruller i, men i løpet av de få dager etter et kraftig regnvær, strekker overflateavrenning ut flere hundre meter ut i havet-som en sky av sjokolade melk presser seg inn i blått vann. Sharks dra nytte av den dårlige sikten i jakt deres, og, som de fleste angrep på mennesker er en sak med falsk identitet, oddsen er større at et slikt angrep forekommer i det mørke vannet
5
<. . br> Hold øynene opp for agn fisk-du vet, de små gutta som hopper ut av vannet her og der. Noen ganger, kan du se morsomme små flekker av vann som synes å flimring eller skimmer. Disse gruppene av agn fisk som svømmer gjennom bølgene kan være å unngå større fisk ut for å spise dem. Selv en liten hai, og tror du dinglende finger eller tå for en av de små sardiner, kan gjøre et nummer på deg-ta fingeren av, eller gi deg noen fine nerveskader. En høy andel av rapporterte angrep sammenfaller med agn fisk observasjoner.
6.
Bruk lav kontrast klær, og la smykker hjemme. Angivelig, haier se denne kontrasten veldig bra og kan slå ut på det, eller på et glimt av lys reflektert av glitrende smykker.
7.
Ikke plaske rundt for mye. Selv om dette kan virke nesten umulig når du surfer, hvis det er en hai i området: prøv å padle som om du er rolig-selv om du ikke-sakte og jevnt mot land. Kom deg ut av vannet umiddelbart.
8.
Unngå surfe pauser der haier har blitt hyppig observert. Dette kan være vanskelig hvis du ser ensom barreling bølger vinket deg om å oppgi, men noen haier synes å være territorielle og vil henge rundt eller hyppige samme jaktområdet.
9.
Kom deg ut av vannet hvis du blør, og ikke komme i dersom du har et åpent sår. Ja, ønsker du å tøffe ut og ta noen flere ritt, men husk den fantastiske sensoriske muligheten haiene bruker for å jakte. De har utviklet seg svært lite i løpet av de siste 400 millioner år, og er slike effektive jegere at de kan oppdage minutt mengder blod i vannet -. Fra miles away

Tips og advarsler


 • Stol på magefølelsen til alle tider. Sure, kan du bli paranoid innimellom, men blir i tråd med dine instinkter, og ta hensyn til fisk og andre marine liv. Hvis noe føles av, så kom deg ut av vannet-raskt og lydløst. Det vil bli en annen dag!


 • relaterte artikler


  hvordan å holde meg varm mens du surfer
  hvordan å dukke opp på et surfebrett
  Slik lipslide på et surfebrett
  hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer
  hvordan å lære ekstreme skysurfing historie
  hvordan å henge 10 på en lang surfebrett
  hvordan å holde seg i form for surfing
  hvordan unngå haier mens du surfer
  hvordan du gjør en flytende plattform mens du surfer
  hvordan å ta en surfing leksjon