hvordan man skal forstå ekstreme skysurfing fysikk

hvordan man skal forstå ekstreme skysurfing fysikk

Tenk på himmelen som et hav av luft som du kan ri som bølger i havet. Det er slik skysurfing fans beskrive det, selv om fysikken involverte er litt annerledes. Denne ekstrem sport er avhengig av tyngdekraften, luftmotstand og terminal hastighet, blandet med effekten av skyboard. Her er noen grunner til at det fungerer
en.
Tenk om tyngdekrafta. Det er trekk som utøves av jorden, og det er det som gjør fallskjermhopping mulig. Uten den, ville en dykker bare flyte rundt i atmosfæren som objektene gjør i verdensrommet. Gravity fører også akselerasjonen oppleves i et fritt fall. En fallskjermhopper hastighet er en funksjon av hans eller hennes vekt. Tyngre gjenstander faller fortere.
To.
Legg luftmotstand. I hovedsak er dette betyr fallskjermhoppere kolliderer med luftmolekyler på vei til bakken. Luften presser oppover mot de fallende dykker og arbeider mot tyngdekraften. Luftmotstanden er bestemt av faktorer som arealet av dykkeren og ved hvilken hastighet han eller hun er fallende.
tre.
Bland i terminal hastighet. Dette er det punktet der en fallskjermhopper stopper akselererer fordi fall hastighet og luftmotstand er nok til å motvirke tyngdekraften. Likevel representerer terminal velocity den høyeste hastigheten en fallskjermhopper vil komme i et fall, og denne hastigheten vil forbli konstant med mindre en av faktorene involvert endringer -. Med andre ord, åpningen av en fallskjerm, eller effekten av en skyboard Mobiltelefoni
fire.
Strap på et brett. Dette øker det som er kjent som drar, eller motstand mot rushing luft forårsaket av formen og overflaten av fallskjermhopper. En skyboard endringer disse dramatisk. Det fungerer som en mono-vinge som gir fantastiske effekter på en fallskjermhopper som luft strømmer over og rundt det. For eksempel, tipper styret ned øker lufthastigheten. Tipping den opp forårsaker flips og loops som gjør skysurfing så spennende å utføre og se.


relaterte artikler


hvordan du utfører en nedskjæring på et surfebrett
hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer
hvordan å holde meg varm mens du surfer
hvordan finne en ekstrem skysurfing klubb
hvordan bunn-slå på et surfebrett
hvordan unngå haier mens du surfer
Hvordan velge en våtdrakt for surfing
hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing
Slik kryss-steg på en lang surfebrett
hvordan å male et surfebrett