hvordan få ekstreme skysurfing gear

hvordan få ekstreme skysurfing gear

Skysurfing gear er mye det samme som andre fallskjermhopping utstyr-du trenger en fallskjerm, nerver av stål og et fly. Men denne ekstreme sporten krever også noen av de accoutrements funnet i snowboard og surfing. Det viktigste, selvsagt, er skyboard. Bruk disse tipsene for å få rettet opp for det store hoppet

Du trenger:. .
Seat pannen og kroppen (kan være en eller flere brikker)
Hjul og aksler.


en.
Velg en skyboard. Også kalt "airboards," disse likner snowboard i form og størrelse. Skyboards er laget for å være lett, men ganske stive for å tåle luftmotstanden i fritt fall. Disse platene er også kort, er ikke lenger enn 60 inches i de fleste tilfeller. De starter på rundt 35 inches lang, som er den beste størrelsen for nybegynnere. Se etter boards på nettet eller på fallskjermhopping outfitters i ditt område.
To.
Bind disse styrene. Du må bindinger, enhetene som vanligvis brukes i snø ski, til å feste platene til skoene dine. Ingen spesielle støvler er nødvendig. Men pass på at bindingene har en enkel tilgang til rask utløsermekanisme som kan betjenes med begge hendene i tilfelle du ønsker å lande på føttene, og ikke styret.
tre.
Lasso skoene til styret med tå loops. Dette lille, men viktige del av utstyret holder føttene der de hører hjemme. De er vanligvis selges separat, som bindingene.
Fire.
Beskytt din kropp. I fallskjermhopping av noe slag, bør du alltid ha en hard hjelm og tettsittende klær som ikke vil forstyrre ditt flygende trekk. Vernebriller eller sikret solbriller og votter er også anbefalt.
Fem.
Legg til en fallskjerm, selvfølgelig. Erfarne hoppere vil allerede ha hoved-og beredskap sklier og apparatet som går med dem. Bare pass ekstra kontrollere at utstyret er ordentlig sikret, og vil ikke åpne under ekstreme trekk for skysurfing. Mobiltelefoni


relaterte artikler


hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser
hvordan ekstreme skysurf trygt
Slik kryss-steg på en lang surfebrett
Slik tote din surfebrett
hvordan å holde seg i form for surfing
Hvordan velge en våtdrakt for surfing
hvordan å holde meg varm mens du surfer
hvordan du gjør en flytende plattform mens du surfer
hvordan finne en ekstrem skysurfing klubb
hvordan få ekstreme skysurfing gear