hvordan ekstreme skysurf trygt

hvordan ekstreme skysurf trygt

Fly som en ørn, men vær trygg. Skysurfing, som lar deg surfe gjennom lufta som om det er et hav, er blant de mest spennende av ekstremsport. Men som fans vet, kan det også være en av de farligste. Sikkerhet er viktig i denne typen fallskjermhopping. Sjekk ut disse tipsene for sikker freestyling og gå tilbake å nyte opplevelsen en annen dag

trenger Du:
Sete pannen og kroppen (kan være en eller flere brikker)
. Hjul og aksler.


en.
Få riktig trening. Selv erfarne fallskjermhoppere, trenger spesialisert instruksjon før du prøver å freestyle med en skyboard. Finn et anerkjent instruktør som har vært kvalifisert til å undervise freestyle og skysurfing teknikker av USA Parachute Association. Din coach må ha lang erfaring med freestyle former, og har gjort det han eller hun vil bli lærer deg. Trening bør omfatte nødprosedyrer spesifikke for skysurfing, sammen med instruksjon på pre-flight nødvendigheter, unngå landing farer, bo atskilt fra andre fallskjermhoppere, og hvordan du flytter og land med et styre.
To.

Vær i god fysisk form. Skysurfing er en svært krevende sport-og en svært uforsonlige en. Skysurfers må være sterke og i god helse å manøvrere skyboard, unngå skade og lande trygt. I tillegg krever Federal Aviation Administration at fallskjermhoppere utstyrt med et sertifikat på sin medisinske egnethet til å engasjere seg i sporten. Den USPA også anbefaler å fullføre en medisinsk erklæring om at det gir før et hopp.
Tre.
Noter vindforhold. Dette er en normal forholdsregel for alle skydives, men det er enda mer viktig å vite hva vinden gjør før du prøver en skysurfing dykk. Den USPA har fastsatt følgende retningslinjer for sikkerhet om maksimal bakken vindhastigheter for solo studenter: 14 km /h for ram-air kalesjer og 10 mph for runde reserver. Vindhastighet er ubegrenset for lisensierte hoppere.
Fire.
Vær sikker på slippsonen sikkerhet. Fallskjermhopping områder bør være fri og ha minimum radial avstander for farer, som for eksempel stort tre klynger, kraftlinjer, bygninger, tårn, veier og vannmasser. Avstanden bort fra disse for solo studenter og klasse A konsesjonærer bør være 100 meter. For klasse B og C lisenshaverne, er det 50 meter. Faren avstanden er ubegrenset for klasse D rettighetshavere.
Fem.
Beskytt deg selv med rutine sikkerhetsutstyr, for eksempel en redningsvest enhet når landing området er innenfor en kilometer fra vann. Husk alltid ekstra kalesjer. Bruk en hard hjelm og tettsittende, unrestrictive klær, og ta en hørbar og synlig høydemåler. Har oksygen på hånden i flyet for skydives over 15 000 fot.


relaterte artikler


Slik lipslide på et surfebrett
Slik tote din surfebrett
hvordan ekstreme skysurf trygt
hvordan å male et surfebrett
hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
hvordan å ta en surfing leksjon