hvordan du velger en ekstrem skysurfing plassering

hvordan du velger en ekstrem skysurfing plassering

Nå som du er klar til å gjøre noen skysurfing, får opptatt og finne et sted å gjøre det. Det er enkelt fordi de fleste vanlige fallskjermhopping operasjonene er utført på de samme stedene, av samme folk. Slike steder, eller «drop soner," kan finnes over hele USA og i mange andre land. Her er noen forslag for å finne det stedet som passer deg
en.
Velg en hederlig slippsone. En dråpe sone er enhver utpekt landing område som brukes av folk som hopper ut av fly for moro skyld. Den USPA sier om en slippsone har fått sitt kvalitetsstempel. Det er viktig å vite når du velger mellom områder. For å få USPA godkjenning, må en DZ overholde organisasjonens krav til sikkerhet, som verifiseres av en organisasjon offisielt.
To.
Bruk USPA. Den amerikanske Parachute Association holder en slippsone database på nettet som er sammensatt av medlemsbedriftene fallskjermhopping bedrifter i Amerika og 22 andre land. Disse virksomhetene har avtalt å overholde USPA sine grunnleggende sikkerhetskrav. Søk i databasen ved å klikke på et kart eller velge fra en meny av stater og land. USPA gir også detaljer om sitt medlem DZs, for eksempel om de gir instruktører på stedet.
Tre.
Se slippsoner oppført av International Federation of Air Sports (FAI). Websiden til denne ærverdige verden luftsport gruppe, inneholder lenker til slippsoner i USA, Frankrike og 10 andre land. FAI er det styrende organ for internasjonalt anerkjente luftsport, som inkluderer skysurfing.
Fire.
Søk Drop Zone online. Denne luften sportsentusiast hjemmeside opprettholder en stor database med mer enn 700 slippsoner rundt om i verden. Den har en "drop zone locator" som gjør at du putter i bestemte steder ned til postnummeret for å finne det absolutte nærmeste DZ (drop sone) til deg. Eller, søk etter en DZ etter region, stat eller land. Drop Zone har koblinger til DZ nettsider slik at du kan få mer informasjon med en gang. Drop Zone også innlegg DZ vurderinger sendt inn av medlemmene.
Fem.
Sjekk ut chatten. Fora, chatterom og oppslagstavler for skysurfers er også bra steder å få informasjon om de beste-og verste-slippsoner og opplæring steder. Post spørsmålet og du får flere svar enn du kan lese i en måned.
6.
Spør rundt på fallskjermhopping klubber og organisasjoner for informasjon om luftsport steder de anbefaler. Alle fallskjermhoppere har erfaring med noen slippsonen sted. Du kan få førstehånds rapporter om sikkerhet og tjenestene som tilbys. Jungeltelegrafen blant fallskjermhoppere betyr mye, spesielt siden de har levd til å fortelle! Finn lag og organisasjoner ved å søke på nettet eller leter gjennom telefonboken. Lokale biblioteker og idrett outfitters kan ha forbindelser, også.


relaterte artikler


hvordan å holde seg i form for surfing
hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
Slik lipslide på et surfebrett
hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing
hvordan å holde seg varm når du surfer i kaldt vann
hvordan å male et surfebrett
hvordan du utfører en nedskjæring på et surfebrett
hvordan ekstreme skysurf trygt
hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb
hvordan å lære ekstreme skysurfing