hvordan du utfører en nedskjæring på et surfebrett

hvordan du utfører en nedskjæring på et surfebrett

Ikke mye kan måle seg med den rolige følelsen av grasiøst glir over ansiktet til en bølge, med vinden blåse toppen av bølgen og sprutende vann i ansiktet. Så igjen, slår ikke mye å slippe inn på en tung sett og kutter en nedskjæring over leppa, sender en spray 10 fot forbi nærmeste surferen. Nedskjæringene er en grunnleggende ytelse trekk, men en av de viktige, og med litt øvelse, kan du være soaking stranden med spray
en.
Catch a wave. Wave størrelse bør avhenge av din komfort nivå, men for en mellomliggende surfer, venter på noe minst head-high. Det vil gi deg mer plass til å manøvrere, og bli vant til bevegelsene.
To.
Bunn slå på bunnen av bølgen og dirigere brettet opp bølge på omtrent en 45-graders vinkel. På dette punktet bør du være skvatt og lener i mot bølgen (på toeside 'rail, "kanten av brettet. )
Tre.
Trykk ned med ryggen foten omtrent halvveis opp den bølgen, legger press på halen. Din fremre benet skal være rett og vil fungere omtrent som en pendlende punkt.
Fire.
Shift din tyngdepunkt mot dine heelside rail. Bruk fremre armen for å balansere deg selv ved å lene seg mot vannet på heelside din.
Fem.
Twist overkroppen i retning av svingen. Ryggen fot bør være styrende styret gjennom svingen. Lener seg hardt på heelside jernbane og sette maksimalt trykk på ryggen fots vil gi deg den minste snu området og den største spray.
6.
Fullfør svingen ved å rette ryggen benet som du bøye fremre benet (tenker på det alltid som en seesaw. ) Ditt styret vil bli henvist til "Whitewater" (den delen av bølgen som har brutt. )
7.
Overgang til neste sving nederst ved å trykke ned på ryggen foten og vri overkroppen i retning av svingen.

Tips og advarsler


 • Lead med hodet. Som en hovedregel, uansett hvor hodet er påpekt, vil kroppen følge.
 • Selv retter du beina på enkelte punkter i manøver, holder en lav tyngdepunkt vil holde deg på forumet ditt. Ikke glem å bruke armene til å balansere.
 • Surfing kan være farlig eller til og med dødelig. Vennligst ta alle forholdsregler og søke profesjonell rådgivning og opplæring før du forsøker dette.


 • relaterte artikler


  hvordan å henge 10 på en lang surfebrett
  hvordan å holde seg i form for surfing
  hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
  hvordan å lære ekstreme skysurfing
  hvordan du utfører en nedskjæring på et surfebrett
  hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb
  hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser
  hvordan å male et surfebrett
  hvordan å holde meg varm mens du surfer
  hvordan å lære ekstreme skysurfing historie