hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett

hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett

Den Frontside Roundhouse er en stor flytte i surfing. Ikke bare la den du viser en viss stil, men det fungerer også på både frontside og backside snur

 

 


 

Du trenger:.
Surfboard
 


en
. . Catch en frontside bølge.
to.
opprettholde hastigheten ved å pumpe bølgen.
tre.
Finn en del som er ganske flatt. Du kommer til å ønske nok plass til å utføre svingen, med å bryte en del av bølgen fange opp som du er ferdig manøveren.
Fire.
Start til bunn-sving ved om en 45-graders vinkel.
fem.
Shift vekten din mot din hæler når du begynner The Roundhouse tur. Steady deg selv ved å dra venstre hånd i vannet bak deg.
6.
Trykk hardt på ryggen foten til makten deg gjennom svingen, nesten rette bena. Du bør være parallelt med bølgen nå, nesen peker bryte delen.
7.
Bøy knærne som du har funnet stedet for å bryte inndelingen du vil slå seg på. Mål for del som er i ferd med å bryte (dette vil gi deg litt fart og holde bølgen fra å bryte om bord, og tørke deg ut. )
8.
Trykk hardt på ryggen foten, la fremre foten guide gjennom. Denne bevegelsen er det samme som en bunn-sving, bare backside.
9.
Hold fremre ben bøyd. Som ryggen beinet presser og utvide, bør nesen kommer ut av vannet litt og "spretter" av bryte delen av bølgen (overleppen. ) Dette er bra! Det vil holde bølgen fra å bryte på deg, pluss det ser kult.
10.
Start til rekyl fra turn og forberede neste bunn-sving.
 

Tips og advarsler


 

  • Timing er nøkkelen til dette trikset. Etter et par prøver, vil du begynne å se hvor mye plass du trenger for å utføre manøver (avhengig av bølge hastighet, bølgehøyde og hvor raskt du er i stand til å snu. )
  • Dette er skrevet fra en 'vanlige skudd,' eller høyre fot i ryggen, utsiktspunkt. Hvis du er "fjollete footed, 'eller stå med venstre fot i ryggen, ganske enkelt slå" rett "og" venstre "i retninger.
  • Surfing kan være farlig eller til og med dødelig. Vennligst ta alle forholdsregler og søke profesjonell rådgivning og opplæring før du prøver dette.


relaterte artikler


hvordan å ta en surfing leksjon
hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
hvordan å male et surfebrett
Slik tote din surfebrett
hvordan ekstreme skysurf trygt
Slik lipslide på et surfebrett