hvordan bunn-slå på et surfebrett

hvordan bunn-slå på et surfebrett

Så du har øvd og øvd, og du endelig får opp og rir bølgene ganske konsekvent. Hva nå, ikke sant? Hvordan gjør jeg alle de kule triksene jeg har sett på videoer? Det første du må lære er bunnen-sving. En god bunn-tur vil gi deg hastighet til å kutte opp ansiktet av bølgen og slash en nedskjæring av leppen, eller dra en stor antenne. Det første først. (Dette er skrevet fra en "vanlig skudd, 'eller høyre fot i ryggen, utsiktspunkt. Hvis du er" fjollete footed,' eller stå med venstre fot i ryggen, ganske enkelt slå "rett" og "venstre" i retninger . )
en.
Padle inn i en bølge og dukker opp.
to.
Point ditt bord nedover ansiktet av bølgen. Du bør være i en semi-huket posisjon, både for bedre balanse og mer kraft.
Tre.
Lean inn i bølgen litt på bunnen av bølgen. Sørg for at tyngdepunktet ligger fortsatt over styret, slik at du ikke fanger føttene i vannet og få pitched fra forumet ditt. Å dra tilbake hånden kan hjelpe din saldo.
Fire.
Plukk opp hastigheten ved å skyve ned på ryggen beinet. Din fremre benet bør fortsatt være litt bøyd. Ved å rette beinet i en jevn, men kraftig bevegelse, vil du ikke bare bruke kraften i bølgen og momentum til å gå raskere, men styret vil også være rettet tilbake opp bølgen i forberedelse til neste trekk.

5.
Begynn å bøye knærne litt mens du holder trykket på ryggen beinet og senke kroppen å spare hastigheten fra århundreskiftet.

Tips og advarsler


 • Etter å ha utført en leppe manøver (på toppen av bølgen) sette opp din neste triks ved å gjøre en annen bunn tur til å få mer fart.
 • Surfing kan være farlig eller til og med dødelig. Vennligst ta alle forholdsregler og søke profesjonell rådgivning og opplæring før du forsøker dette.


 • relaterte artikler


  hvordan å ta en surfing leksjon
  Slik lipslide på et surfebrett
  hvordan få ekstreme skysurfing leksjoner
  Slik kryss-steg på en lang surfebrett
  hvordan du utfører en nedskjæring på et surfebrett
  Hvordan velge en våtdrakt for surfing
  hvordan å male et surfebrett
  hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
  hvordan du kjøper ekstreme skysurfing utstyr
  hvordan å lære ekstreme skysurfing historie