hvordan å holde seg varm når du surfer i kaldt vann

hvordan å holde seg varm når du surfer i kaldt vann

Bølgene er hode-høy og pumping, og ingen er i vannet. Så, hvorfor er ikke du surfer-er det sub-arktiske temperaturer? Nei Kom inn der . . . og holde varm. Ikke la det kalde vannet holder bølgene til fisken alene. Med riktig forberedelse og retten våtdrakt, du kan surfe disse ensomme kalde bølger hele veien til stranden. Les videre for å lære hvordan å holde varmen når du surfer i kaldt vann
en.
Varm deg selv fra innsiden og ut. Før du selv komme nær vannet, forberede kroppen din ved å fylle den med drivstoff. Stoke brannene med høyt fettinnhold matvarer, for eksempel nøtter eller peanøttsmør, for å få din indre ovn brenner.
To.
Tilsett litt varm væske som smelteovn for å få ting matlaging. Ta en termos med te med deg til pausen-den vil komme godt med senere også, for å varme deg opp etter ditt private økten. Dehydrering gjør det også enklere for hypotermi å utvikle, så drikk opp.
Tre.
Ha varme klær for å holde i som kroppsvarme. Sett en lue på hodet også. Du ønsker ikke å bli kaldt før du stikke tærne i at kaldt vann.
Fire.
Gjør noen varme opp trening for å få blodet pumpe når du er på surf pause: lett jogging, stretching, calisthenics, yoga. Det vil varme deg opp og hjelper deg også bedre resultater, samtidig redusere sjansen for skader. Det er enklere å trekke en muskel når kroppen er kald.
Fem.
Sett på som våtdrakt. Hvis du ikke allerede har gjort, få drakten på. Sjekk med din lokale surfe butikk eller på nettet for størrelse, stil og tykkelse anbefalinger. Passer kommer i forskjellige tykkelser tilpasset ulike vanntemperaturer. Til slutt, avhenger den aktuelle tykkelsen på deg. noen mennesker har en tendens til å holde seg naturlig varmere enn andre. Test ut en venns dress, om mulig, å måle dine personlige behov før du kjøper din egen.
6.
Dekk til noggin med en våtdrakt hette hvis vannet er veldig kaldt. Vi taper de fleste av våre kroppsvarme gjennom vårt hodet, tross alt, og det er ingenting verre enn cringing før en and dykke inn i en iskald bølge ansiktet.
7.
Vurder andre tilleggsfunksjoner, slik som sokker og hansker, hvis hender og føtter går nummen. Kroppen shunter av blodstrøm til ekstremiteter når vi er kaldt til å holde våre kjerneområder varme.
8.
Forbli aktiv i vannet. Vi har en utrolig evne til å holde kroppen varm ved å brenne vår egen energikilde gjennom trening. Nå er det på tide å sette at maten du spiste tidligere til god bruk-det er drivstoffet for ilden din. Padle rundt . . . ikke bare sitte og vente i kulden.
9.
Head til stranden så snart du begynner å virkelig føle kulden. Ufrivillig hakket tenner eller skjelving er tegn på at kroppen din har allerede blitt for kaldt. Selv når mild nedkjøling begynner å sette i, utfører vi nedenfor kapasitet og er tilbøyelige til å gjøre dumme avgjørelser. Som du vet, er havet ikke noe sted for det.
10.
Nyt termos med varm te og reflektere over den vakre bølger du hadde for deg selv. Head hjem og varme opp med en fin dusj.

Tips og advarsler


 • Prøv å legge et utslett vakt under din våtdrakt for litt ekstra varme. Lagene kan gjøre underverker.


 • relaterte artikler


  hvordan å holde meg varm mens du surfer
  hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser
  hvordan å henge 10 på en lang surfebrett
  hvordan få ekstreme skysurfing leksjoner
  hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
  hvordan finne en ekstrem skysurfing klubb
  hvordan å forberede et første ekstrem skysurfing kjøre
  hvordan å male et surfebrett
  hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb
  hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing