hvordan å henge 10 på en lang surfebrett

hvordan å henge 10 på en lang surfebrett

Ti Hengende, eller nese-riding, er kvintessensen Longboard flytte. Det er ikke mye som kan måle seg gli over ansiktet til en bølge med vann spyttet på ansiktet ditt som du er perfekt balansert på nesen av surfebrett din. Dessverre, Hengende 10 er også en av de vanskeligste beveger seg i Longboard, krever balanse, koordinasjon og, noen ganger, bare en liten bit av tro. (Dette er skrevet fra en "vanlig skudd, 'eller høyre fot i ryggen, utsiktspunkt. Hvis du er" fjollete footed,' eller stå med venstre fot i ryggen, ganske enkelt slå "rett" og "venstre" i retninger . )
en.
Vent på en god bølgen: ideelt, en som ikke er for bratt eller for store og skreller (pauser) pent. Størrelsen på en bølge du kjører bør avhenge av hvor trygg du er i din surfing evner. Start mindre og som din trygghet øker, jobbe deg inn i større bølger.
To.
Stå opp om bord, og begynner å sikte nesen på om en 45-graders vinkel bort fra måte (et sted i mellom parallelt og vinkelrett på bølgen. ) Du bør riding i nærheten av topp-eller kam-på bølgen med brystet mot ansiktet av bølgen. Dette kalles "frontside. '
Tre.
Cross-steg din vei mot nesen av styret.
Fire.
Pause når forfoten er ca 9 inches fra kanten av brettet ditt nese.
fem.
Reach din venstre fot fremover til kun tærne henger over nesen på boards. Dette kalles "Hanging Five. " Det kan hjelpe å krølle tærne over nesen, for å gi deg et bedre grep og at du føler deg mer sikker. .
6
Nå kommer den vanskelige delen: mens lener tyngdepunkt bort fra nesen, ta med høyre fot til forsiden av brettet og la den henge over ved siden av til venstre . Denne lille bevegelsen vil ta en god mengde praksis, og du kommer til å tørke ut mye. Ikke bekymre deg, det kan gjøres. Hvis du noensinne har sett surfe videoer eller bilder der surferen har sin kropp lener langt tilbake og hendene over hodet, etter at du prøver nese-riding når du vil forstå hvorfor. Eksperimenter med forskjellige stillinger til du føler deg balansert og behagelig.

Tips og advarsler


 • Ikke gi opp! Det krever en del arbeid, men det vil være vel verdt det når du har fått taket på det (no pun intended. )
 • Øv på land ved å stå på en basketball (eller noe av tilsvarende størrelse ) for å bli vant til å balansere deg selv på et ustabilt underlag.
 • Surfing kan være farlig eller til og med dødelig. Vennligst ta alle forholdsregler og søke profesjonell rådgivning og opplæring før du forsøker dette.


 • relaterte artikler


  hvordan å ta en surfing leksjon
  hvordan å henge 10 på en lang surfebrett
  hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
  hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing
  hvordan å lære ekstreme skysurfing
  hvordan å holde meg varm mens du surfer
  hvordan få ekstreme skysurfing leksjoner
  hvordan å forberede et første ekstrem skysurfing kjøre
  hvordan bli en ekstrem skysurfing klubb
  hvordan å male et surfebrett