Slik kryss-steg på en lang surfebrett

Slik kryss-steg på en lang surfebrett

Surfers er generelt kategorisert som enten longboarders (de som kjører lange surfebrett) eller shortboarders (de som kjører korte surfebrett. ) Mens shortboarders tendens til å bruke en bølge som et lerret til å utføre tekniske manøvre, longboarders vanligvis flyt med formen på bølgen, fluidly carving opp og ned i ansiktet. En av de mest grunnleggende, viktige og grasiøse bevegelser Longboard er kryss-steg. (Dette er skrevet fra en "vanlig skudd, 'eller høyre fot i ryggen, utsiktspunkt. Hvis du er" fjollete footed,' eller stå med venstre fot i ryggen, ganske enkelt slå "rett" og "venstre" i retninger . )
en.
Vent på en god bølgen: ideelt, en som ikke er for bratt eller for store og skreller (pauser) pent. Størrelsen på en bølge du kjører bør avhenge av hvor trygg du er i din surfing evner. Start mindre og som din trygghet øker, jobbe deg inn i større bølger.
To.
Stå opp om bord, og begynner å sikte nesen på om en 45-graders vinkel bort fra måte (et sted i mellom parallelt og vinkelrett på bølgen. ) Du bør riding i nærheten av topp-eller kam-på bølgen med brystet mot ansiktet av bølgen. Dette kalles "frontside. '
Tre.
Som bølgen driver deg, begynner å ta med høyre fot på baksiden og kryss over venstre, som om du var å tråkke over foran din fot, og plante den litt mindre enn skulderbredde fra din venstre fot. Mesteparten av vekten din vil bli balansere på venstre ben.
Fire.
Fremdeles på bølgen? Flott! Nå, fordi dette er en vanskelig stilling, så snart som din høyre fot planter på dekk på longboard, sving venstre fot rundt på baksiden av høyre (heelside) i en bue-lignende bevegelse og plante den om skulder-bredde fra din rett inn i normal holdning.
fem.
Gjenta trinn 3 og 4 til du kommer til nesen på longboard, og deretter reversere din retning og gå tilbake til hale.

Tips og Advarsler


 • Cross-stepping vil føles veldig vanskelig i begynnelsen. Ikke fortvil! Det er normalt! Bare fortsette å prøve.
 • Øv dine skritt på stranden før du begir deg ut i vannet, og fokusere på hvordan saldoen endringene som føttene flytte og hvor de lander.
 • Sørg for å holde vekten frem som du cross-trinn. Hvis du lener deg bakover, vil styret skyte fra under føttene og du vil utslette.
 • Surfing kan være farlig eller til og med dødelig. Vennligst ta alle forholdsregler og søke profesjonell rådgivning og opplæring før du forsøker dette.


 • relaterte artikler


  Slik lipslide på et surfebrett
  hvordan å dukke opp på et surfebrett
  hvordan du gjør en flytende plattform mens du surfer
  hvordan å henge 10 på en lang surfebrett
  hvordan du ser ekstreme skysurfing konkurranser
  hvordan å holde meg varm mens du surfer
  Slik kryss-steg på en lang surfebrett
  hvordan å holde seg i form for surfing
  hvordan du gjør en frontside roundhoue slå på et surfebrett
  hvordan å male et surfebrett